Interop Between Type I & II

User avatar
Project25
Wiki Admin
Posts: 214
Joined: Fri Jan 06, 2017 4:30 am
Location: Somewhere where RF is present

Interop Between Type I & II

Postby Project25 » Fri Feb 16, 2018 12:52 am

Out of curiosity, is there any form of interoperability when it comes to Type I subscribers and Type II subscribers? SmartNet is kind of before my time…but a few airtime customers are running on a Startsite system configured for Type I and trying to figure out a migration path for them.


Sent from my iPhone using Tapatalk

User avatar
Notarola
Site Admin
Posts: 725
Joined: Fri Jan 13, 2017 5:30 pm

Re: Interop Between Type I & II

Postby Notarola » Fri Feb 16, 2018 3:20 pm

The system controllers wont let you do it. Your only real option would be a console to console patch or if the systems are separated a 'cross system' repeater to patch the TGs together for the migration.

User avatar
Project25
Wiki Admin
Posts: 214
Joined: Fri Jan 06, 2017 4:30 am
Location: Somewhere where RF is present

Re: Interop Between Type I & II

Postby Project25 » Fri Feb 16, 2018 3:32 pm

Okay. I was hoping we could use Type II capable subscribers on be Type 1 System that way we can just get them into radios that will handle the next phase of our planned build out.


Sent from my iPhone using Tapatalk


Return to “Legacy Equipment”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest